Stilstand

August 11th 2007 12:39 pm

Bloggen ligger lidt stille her i sommervarmen; men så er det jo godt, at der er andre bloggere, der skriver kloge og sjove ting.

Jarl forudser valg i midt/slutningen af september. Jeg har ellers længe sagt til alle, der spørger mig, at der ikke bliver valg. VKO-flertallet er i fare, og der er ikke noget ordentligt argument, som Fogh kan dække sig ind under, for at udskrive valg 1½ år før tid. Men de forhold, at de seneste meningsmålinger gendanner VKO-flertallet og altid velinformerede Jarl tipper på valg, gør, at jeg måske skal til ændre mine forudsigelser.

Så er Frit Aalborg endelige på banen igen, og fra denne blog kommer månedens citat: “Men det må også være svært for socialdemokraterne at trænge igennem med deres budskaber. Uanset hvor mange skattekroner man vil bruge, uanset hvad og hvordan man vil regulere vælgerne, ja uanset hvilken form for traditionel socialdemokratisk politik man vil føre……. Så har VK-regeringen allerede været der med et udspil der er mere formynderisk og dyrt end selv den rødeste socialdemokrat kunne drømme om.

Sidst vil jeg henvise til Punditokraterne, der giver skatteministeren tørt på, samt har fremgravet en interessant nyhed i relation til debatten om menneskeskat global opvarmning.

God læselyst, jeg vender tilbage snarest.

Share

Posted by Morten Sørensen under Klima & Om bloggen & Politiske analyser & Venstre | No Comments »

Comments RSS

Leave a Reply