DR slører Muhammed igen

February 28th 2010 11:45 pm

I februar 2006 vakte det berettiget opsigt, da DR i et nyhedsindslag slørede en Muhammed-tegning. Efterfølgende kaldte DR det en menneskelig fejl, at billederne var sløret.

Nu beretter Uriasposten så, at DR igen har sløret en Muhammedtegning:

DRUpdate-270210

Umiddelbart virker det som et knæfald for islamisternes voldskultur; men inden jeg begår civil ulydighed og melder licensen fra, så har jeg forfattet nedenstående e-mail til DR Update.

Til DR Update

I et indslag med titlen “Muhammed på DFs hjemmeside” lørdag den 27. februar viser DR Update et screen capture af Dansk Folkepartis hjemmeside, hvor DR Update har sløret karikaturtegningen af Muhammed.

Jeg vil meget gerne høre, hvad der ligger til grund for sløringen?

I en pressemeddelelse fra DR i februar 2006 stod der: “Vi har i DR valgt den kurs at bringe de 12 Muhammed-tegninger som en naturlig del af vores nyhedsdækning i forbindelse med de konkrete nyhedsindslag, hvor det har givet mening at vise tegningerne for at dokumentere, hvad sagen og den højeksplosive debat handler om, således at seerne, lytterne og læserne på et oplyst grundlag selv kan tage stilling til denne vigtige værdidebat. Alt andet ville have været en selvcensur ude af trit med de ytrings- og pressefrihedsidealer, som er en del af DRs værdigrundlag.”

Er der ændret på DR´s værdigrundlag?

Med venlig hilsen

Morten Sørensen

Min egen Muhammedtegning 

Share

Posted by Morten Sørensen under DR & Islam & Ytringsfrihed | 3 Comments »

3 Responses to “DR slører Muhammed igen”

 1. WilliamJansen responded on 01 Mar 2010 at 07:42 #

  Godt initiativ. Husk at blogge om svaret.

  Kunne du ikke samtidigt skrive til Dansk Folkeparti, og spørge dem, hvorfor de selv har slettet tegningen fra deres hjemmeside?

  http://www.danskfolkeparti.dk/DF_Politiken_er_pinlig.asp

 2. Morten Sørensen responded on 01 Mar 2010 at 22:10 #

  @ William

  Tak for kommentaren. Jeg skal nok lave en update eller ny postering – også selvom det ender med, at jeg ikke får svar.

  Som du kan se på opdateringsfrekvensen på denne blog, så vælger jeg mine kampe/emner med omhu, og der interesserer DR mig meget mere end Dansk Folkeparti alene af den grund, at jeg bryder loven, hvis jeg ikke betaler til DR.

  Gad vide om det ikke er noget med copyright; det har partiet vist brændt nallerne på før. Men du kan jo prøve at skrive til dem – og du må meget gerne poste et eventuelt svar her 😉

 3. Who fucked Lars mother responded on 12 Mar 2010 at 07:20 #

  Hey ,i`m 23 boy from Baku.I`m ready to fuck all your family ,i think you know why. you will die as dog.You mustn`t draw pictures about islam.because you are fucked person.by the way my grandfather fucked your mother in the chilhood.fuck you,fuck your family.
  If anyone who is reading this message thinks Lary is right so –fuck you too.I will be happy when your head will leave your body.