Bent Greve – professor i alting

April 14th 2009 09:48 pm

JP 12. april 2009:

Bent Greve, der er professor og arbejdsmarkedsforsker på Roskilde Universitets Center (RUC), kalder dog ministerens udtalelse en ringe trøst:……..

Politiken 29. marts 2009:

Det opleves som ulighed«, siger professor Bent Greve fra Roskilde Universitetscenter, der i mange år har fulgt velfærdssamfundets udvikling.

Politiken 28. marts 2009:

Men professor i samfundsvidenskab, Bent Greve , mener ikke, det er så afgørende, at partierne har uenigheder på den økonomiske politik.

MetroXpress 6. marts 2009:

Professor og samfundsøkonom på RUC Bent Greve mener, at der skal en ny plan til, for at de økonomiske konsekvenser af den nuværende afhængighed af overarbejde ikke bliver for store.

JP 28. februar 2009:

LO-undersøgelsen støttes af professor i skat, Bent Greve , Roskilde Universitet, der tvivler på, at regeringen med skattelettelser kan opfylde sine mål om at få flere danskere til at arbejde mere.

Information 25. februar 2009:

“I de senere år har Danmark oplevet en gradvis underminering af den universelle velfærdsstat, og skattereformen er endnu et eksempel på det,” lyder det fra velfærdsforsker og professor på RUC Bent Greve .

[Gad godt at se, hvilken forskning, der understøtter dette postulat.]

Den mand må bedrive utroligt meget forskning, når han som professor kan udtale sig om alt. Og i parantes bemærket så har manden ved de seneste 3 Folketingsvalg være opstillet for Socialdemokraterne i Gladsaxe (er ikke kandidat længere.) Sjovt nok så er resultaterne af hans forskning, for det er vel det, han bygger sine mange udtalelser på, altid på linje med Socialdemokraternes holdning og i strid med VK-regeringens ditto.

Share

Posted by Morten Sørensen under Bent Greve & Uncategorized | 3 Comments »

3 Responses to “Bent Greve – professor i alting”

 1. Benny Madsen responded on 15 Apr 2009 at 10:42 #

  Jaa det er jo en del af regeringens store plan at forskere skal bidrage med deres viden til berigelse af alm. mennesker, det har Bent Greve jo til fulde forstået. Så det er vel ok? Og så er det sådan at man på universiteterne i dag, ikke kan hygge sig med et enkelt felt, man skal bredt funderet.

  At han har samme meninger som Socialdemokraterne tja, det er der vel heller ikke noget underligt i, idet han forsker i velfærdstat og er tilhænger af den. Mange på RUC er hildet ud i Maynard Keynes lære. (Som forøvrigt var borgerlig) Og netop keynes er baggrunden for den Socialdemokratiske rammeøkonomiske politik som er ført siden 2. Verdenskrig. Så intet underligt i det sammefald.

  Du kunne jo gøre den samme øvelse med Lomborg fx. han udtaler sig også om alt og alle, men det er jo os, brugerne der må sortere i det. Så meget brains har vi vel tilbage, selv her under den Facistoide Venstre kontrol stat. Jeg mener at vi kan da endnu tænke selv.

  Og så det der med at sidde og lave sindelagskontrol og registrere hvem der siger hvad, det hører squ til i DDR og USSR. Lad os nu få noget liberalisme her til landet og noget frihed, i stedet for den indre mission som Fogh har været repræsentant for.

 2. mb responded on 15 Apr 2009 at 14:03 #

  Morten Lange var for mange år siden ofte i TV som fortaler for atomkraft.
  Der stod altid professor underneden.
  Men ikke at det var i blækhatte.

 3. Filip Berghamar responded on 11 Aug 2010 at 12:13 #

  Ny titel:
  Bent Greve, Professor, Samfund og Globalisering
  http://www.dr.dk/P1/P1Morgen/Udsendelser/2010/08/11/100304.htm