Tåbelig skat

March 1st 2010 10:26 pm

Jeg er involveret i skoleskak onsdag eftermiddag på mine børns skole. Skakudstyret er låst inde i et lille lokale – sammen med alle lærernes bærbare computer, som lærerne låser inde, inden de går hjem, for at slippe for multimediaskat.

Tidligere skatteminister, Kristian Jensen (V), sagde ved flere lejligheder, at det man beskatter, får man mindre af. For en gang skyld er jeg enig med ham, og når man beskatter en bærbar computer, ja så får man mindre bærbar og dermed mindre hjemmearbejde og dårligere IT-kundskaber.

Den skat er simpelthen så tåbelig.

Share

Posted by Morten Sørensen under Kristian Jensen & Skat | 3 Comments »

3 Responses to “Tåbelig skat”

 1. Martin Sternberg responded on 20 Mar 2010 at 23:47 #

  Hvor er jeg enig i at denne skat er total stupid.. men det er straffen for at tækkes med DF…

  Men de røde’s skatteudspil er trods alt værre end regeringens tiltag

 2. Morten Sørensen responded on 26 Mar 2010 at 22:51 #

  Hvor er det ynkeligt altid at give DF skylden regeringens socialistiske tiltag. Og det er endnu mere ynkeligt som Venstremand kun at kunne pege på, at de andre er endnu værre. Så er det altså på tide at melde sig ud. Det ville også være langt mere virkningsfuldt, hvis alle liberale stemte med fødderne frem for at blive i folden, fordi alternativet tilsyneladende er værre.

  Det kan godt være, at alternativet ved første øjekast ser værre ud; men Anders Fogh så jo også mere liberal ud end Nyrup tilbage i 2001; Historien har dog vist, at han førte en mere socialistisk udgifts- og skattepolitik, end Nyrup gjorde. Væksten i de offentlige udgifter slår Nyrup med flere baner, og skattetrykket satte Danmarks- og verdensrekord under Fogh.

  Ja faktisk så er det jo kutymen, at det er de borgerlige, der hæver udgifterne og skatterne, medens socialdemokraterne holder dem så nogenlunde i ro:

  http://www.berlingske.dk/debat/hvem-er-de-vaerste-skattehaevere

  Så vi står med valget mellem leverpostej eller leverpostej, og så vælger jeg altså sofaen (eller LA, hvis ikke de dummer sig for meget). Det trækker DK mere i liberal retning end at stemme på et såkaldt borgerligt parti.

 3. rental mobil di selong lombok timur responded on 15 Jul 2023 at 17:20 #

  rental mobil di selong lombok timur

  Morten Sørensens blog » Tåbelig skat