Skatten stiger (2)

April 12th 2007 04:10 am

Nogen siger, at vi har en borgerlig regering.

Årstal Samtlige skatter Ændring i % Stigning i forbrugspriser

Kilde: Finanspolitisk redegørelse december 2004, 2005 og 2006. Tallene for 2005 og frem er skøn. Jeg mener dog, at tallet for 2005 er opgjort siden. Går det som i de foregående år, får staten mange flere skattekroner ind, end Finansministeriet skønner.

Apropos det med den borgerlige regering. Fra jp.dk:

Skal kvaliteten i det offentlige forbedres, kræver det flere penge. Sådan lyder fagforeningernes budskab efter det første møde i trepartsforhandlingerne mellem regeringen, fagbevægelsen og de offentlige arbejdsgivere.

Og statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) er også parat til at bruge flere penge på at forbedre de offentligt ansattes vilkår.

»Det ender det jo nok med, men det er ikke der, vi starter. Nu begynder vi med at finde ud af, hvilke initiativer der er de rigtige at tage, så gør vi op, om de koster penge, og hvor meget de koster. Siden kan vi så sige noget om økonomien,« sagde han efter mødet onsdag formiddag.”

Med andre ord meldingen fra vores liberale socialdemokratiske statsminister er, at verdens største offentlige sektor skal have endnu flere penge.

Share

Posted by Morten Sørensen under Det offentlige & Skat | 2 Comments »

2 Responses to “Skatten stiger (2)”

  1. Anonym Venstremand responded on 12 Apr 2007 at 03:10 #

    Jeg må med sorg erkende at det bliver sværere og sværere at forny sit medlemskab.

  2. Morten Sørensen responded on 13 Apr 2007 at 09:16 #

    Jeg kender til det. Siden Anders Fogh overtog formandsposten blev det netop sværere og sværere år for år, så i december 2005 tog jeg konsekvensen og meldte mig ind i Liberalisterne i stedet.

    Omend det var vemodit at sige farvel til Venstre efter 14 år, så var det en hel lettelse bagefter. Du skulle tage at prøve 🙂

Comments RSS

Leave a Reply