Liberalisterne – Frihed og Velstand

February 2nd 2007 04:39 am

Bedre sent end aldrig. Liberalisterne har nu fået godkendt partinavnet “Liberalisterne – Frihed og Velstand”. Se nedenstående pressemeddelelse.

—————

31/01/07: Nu begynder frihedskampen

Efter mere end halvandet års kamp har Liberalisterne nu endelig fået godkendt et navn af Indenrigs- og Sundhedsministeriet. “Liberalisterne – Frihed og Velstand”, kommer der til at stå på stemmesedlen til næste folketingsvalg og det er partiets formand, Torben Mark Pedersen, godt tilfreds med.

“Når vi nu ikke kunne få lov til kun at kalde os “Liberalisterne” så er “Liberalisterne – Frihed og Velstand” det næstbedste. Det betyder, at vi i daglig tale kan nøjes med at kalde os Liberalisterne og kun ved særlige lejligheder – eksempelvis i forbindelse med folketings-, regions-, kommunal- og EU-valg – bruger det fulde navn”, siger Torben Mark Pedersen og fortsætter:

“Vi er det eneste parti, der repræsenterer liberale vælgeres interesser og værdier, og selv om vi selvfølgelig efter et valg vil støtte Anders Fogh Rasmussen som statsminister, så vil vi give især Venstre kamp til stregen om de liberale vælgere, som Venstre har svigtet”. 

Men navnet i hus er den store opgave for partiet at få samlet de cirka 20.000 underskrifter ind, som det kræver for at blive opstillingsberettiget til næste folketingsvalg.

“Vi har allerede gjort os klar til opgaven. Vi begynder i løbet af meget kort tid at samle underskrifterne ind. Sideløbende hermed vil vi fortsætte med at oprette lokale partiafdelinger, så vi hurtigst muligt kan blive repræsenteret i samtlige kommuner og opstillingskredse”, siger Torben Mark Pedersen, der allerede på søndag drager til Viborg for at deltage i den stiftende generalforsamling i partiets lokalforening i Viborg.

Partiformanden forudser dog, at det ikke bliver helt uproblematisk for Liberalisterne at komme igennem med reelle politiske synspunkter.

“Med det forløb vi har set i navnesagen, hvor indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen fra Venstre har forsinket godkendelsen af vores partinavn i over halvandet år, er jeg bange for, at vi vil blive mødt med flere beskidte tricks fra Venstres side. Skræmmekampagner og personangreb frygter jeg bliver Venstres reaktion, når vi først er blevet opstillingsberettiget, men vi vil ikke deltage i den slags. Vi vil i stedet fokusere på at markere vores liberale mærkesager om lav, flad skat, privat produktion af undervisning, børnepasning, sundhedsvæsen og ældrepleje, privatisering af DR og andre statslige selskaber samt en liberalistisk indvandringspolitik”.

En anden stor opgave, der nu kan blive intensiveret, er jagten på folketingskandidater.

“Vi har i det forløbne år fået en del henvendelser. Nogle har været mere interessante end andre. Vi arbejder på at kunne stille med et stærkt hold, hvor de bærende kræfter allerede her i foråret kan blive præsenteret for både partimedlemmer og offentligheden. Men det vender vi tilbage med på et senere tidspunkt”, siger partiformanden.

Share

Posted by Morten Sørensen under Liberalisterne | No Comments »

Comments RSS

Leave a Reply