Hvordan boycutter man DI og Grundfos

January 29th 2006 04:58 am

Dansk Industri og herunder bestyrelsesformand for Grundfos Niels Due Jensen vil have Jyllands-Posten til at undskylde sine Muhammed-tegninger.

DI har tillige den frækhed at påstå, at det ikke har noget med boycutten af danske vare at gøre.

Hvad har de tænkt sig. Giver Danmark efter for denne boycut, så kommer der en ny boycut, næste gang nogle fintfølende fundamentalistiske muslimer føler, at der bliver trådt på islam. At give efter er at sammenligne med at give efter for flykaprere.

Ytringsfriheden er vigtigere end tabte eksportindtægter. Med Ralf Pittelkows ord, så vil DI’s brev “stå som en skamstøtte over Dansk Industri i år fremover.”

Med den indstilling til ytringsfrihed som DI ligger for døren, så vil jeg gerne vide, hvordan man boycutter DI? Da de fleste store danske virksomheder er med i DI, skal jeg vel bare lade være med at købe dansk hele næste uge.

Min egen Muhammedtegning

Share

Posted by Morten Sørensen under Islam & Ytringsfrihed | 8 Comments »

8 Responses to “Hvordan boycutter man DI og Grundfos”

  1. Jylland Posten sutter responded on 29 Jan 2006 at 03:53 #

    fuck du er en narrøv. Det handler ikke om ytringsfrihed som Jyllands Posten og din lille hjerne tror. Det handler om respekt for andre religioner.

  2. Jens Hansen responded on 30 Jan 2006 at 03:35 #

    dit land…hahaha! din usle hvide danske hundelort. er kæfter meget op, men i tør ikke en skid. er bliver psykiske syge hele bundtet. er kun nogle fisse- og pik slikkere.

    det er vores land. vi er kommet for overtage landet. i kan ikke gøre en skid. selv jeres piger vil ikke have jer. hvorfor? fordi i er ulækre og har ingen manerer.

    af alverdens lande er der flest skilmisser, voldtægter og pædofile sager i danmark. danmark er et ussel land. i er syge hele bundtet.

  3. Jan Schiermacher responded on 30 Jan 2006 at 08:30 #

    Mmmmm jamen muslimer er jo selv så fantastisk dygtige til at respektere andre religioner er de ikke (klaphat) her i DK hvor du tilsyneladende desvære opholder dig har vi ytringsfrihed love it or LEAVE it (igen klaphat)

    Skal vi tale lidt om hvor tolerante saudi arabien (skriver aldrig u-lande med stort) er overfor andre religioner (tosse) eller ægypten (tumpe) eller hvad med alle de STATSKONTROLEREDE medier i de islamiske kloaker af lande der dagligt udspyer had og hetz mod især jøder og Israel men såmænd også imod kristne, ja i min bog er muslimer nok de værste hyklere !

    Så måske skulle alle i tilhængere af allah(pbuh) og den pædofile sadistiske landevejsrøver muhammed tage at stikke pipen ind, og jer der bor her, bør nok snart gøre op med jer selv hvilken side i er på og så tage konsekvensen hvis jeres støtte ligger hos ovennævnte u-lande og se at få pisset ud af MIT land Danmark !

  4. Jens Hansen responded on 31 Jan 2006 at 04:12 #

    peter: hvorfor er mit indlæg slemmere end JAn Schmiermachers?

    Eskil: helt enig. Der er næsten ingen der støtter ekstremistiske grupper i Danmark. Jeg skrev mit indlæg som et svar til Jans, som ingen af jer ser noget galt i det. Når muslimer siger noget tilbage så er det ekstremisme? Når danskerne siger noget er det ytringsfrihed? Er det sådan det skal forståes?

    Jeg er en konverteret dansker min ven.

  5. Eskil responded on 31 Jan 2006 at 11:07 #

    Tshh bullshit a fyre a’ extremistiske muslimer kæfter op og bruger enhver lejlighed til a gå amok og fordomme den vestlige verden! Kultur-kløften mellem den vestlige verden og den arabiske verden er åbentbart større end som så, og det da også dejlig at invandere/flygtninge eller ny danskere som det så fint hedder – kan udfolde sig så smukt på dansk skrift med mange smukke ord som fx. hvide danske hundelort, narrøv og raceist. Fantastisk og tommel op til det, klart vi har en regering der har en uretfærdig ulændige politik – det det gavner ikke danske muslimers sag at støtte de extremistike organisationer i denne sag. Tænk jeg om smålige mennesker, hvor tit bliver kristendomme ikke besølet og forbandet i den arabiske verden – man ser fandeme ikke paven brænde koranen eller moskéer ned. Ta jer sammen mennesker..

  6. Peter responded on 31 Jan 2006 at 12:56 #

    Til Jens Hansen. Jeg har bollet over 50 muslimske piger fra 17 til 21 år, hvor ca 45 af dem var jomfruer, kun med det formål at tage deres mødom, og derefter droppe dem igen. De er total villige. Det jeg hører fra dem alle er, så de ikke vil have en muslimsk mand, for de gider ikke bare gå derhjemme og gøre rent. Derfor vil de have, en dansk mand, hvor de kan få lov til at udvikle sig, men det ved du vel ikke en skid om. Du kender vel kun til selvmord, bomber, og hvordan man offer sig for en eller anden spade. Du fatter sku da ikke en meter af hvad der foregår omkring dig. Hvis man i de arbiske lande, kunne finde ud af bare en lille smulle, ville de vel ikke være 50 år bagud altid.

  7. Martin Sterno responded on 05 Feb 2006 at 12:49 #

    I glemmer åbenbart Mortens synspunkt. At dansk kultur bl.a. er baseret på vores ytringsfrihed. At det ikke stemmer overens med visse landes og personers tolkning af koranen er jo sagens kerne.
    Der er ingen tvang til at blive i Danmark, hvis man ikke kan acceptere kulturen. Så kan man rejse (hvilket jeg da vil opfordre til hvis det er så hårdt at bo her i landet). Vælger man at bliver her, bliver man nød til at acceptere at selv profeter og guder kan blive tegnet og gjort sjov med. Det samme gør sig gældende hvis man bosætter sig i et arabisk land… Så skal man indordne sig under den kultur. Det er faktisk ret simpelt…
    Det er trods alt ikke lige så stupid som at rende rundt og brænde andre landes ambassader af, dyrke terror eller kvindeundertrykkelse.

    Så vær lige lidt mere voksen i sådan en debat.. alt andet fremviser dig som idiot uanset om du holder med gud eller allah

  8. Jonas responded on 14 Jun 2006 at 11:29 #

    Det gør sku ondt at se at fortidens uenigheder og stridigheder går igen. Bliver vi alle ikke født lige børn af Jorden? Er vi alle så ikke brødre og søstre i samme familie, der stammer fra samme forfædre tilbage i tiden.

    Hvornår lære vi af vores forfædres fejl, og giver plads og frihed til hele vores globale familie?

    Respekt fra andres traditioner og forskellighed burde være en selvfølge. Da vi alle selv ønsker at andre respektere vores.

    Verden er kun det vi selv ønsker at gøre den til…

    Hvergang et menneske dør en unaturlig død, lider vi alle et stort nederlag. Måske var det på tide at stille spørgsmål, og stille os selv til ansvar. I steden for at finde en synder.

    For dem der startede disse gamle konflikter, er forlængst døde og borte. Men deres love og meninger er vi alle oplært med. Vi er ensporet og automatiseret.

    Og spørgsmålet jeg stiller mig selv hverdag er: Hvordan kan vores verden idag, blive fjernstyret fra en fjern fortid som vi alle i dag, ser som gammel og udulig.

    Mine brødre og søstre, jeg ønsker i alle finder kærlig til livet. For har i kærlighed til livet, har i kærlighed til alt levende.

    Og det er netop det der gør os mennesker så forskellige fra andre patte dyr. Vi kan nyde livet sammen. Andre dyr lever automatiseret og instinktivt.

Comments RSS

Leave a Reply