Det langsomme Indenrigsministerium 4

April 20th 2008 08:25 pm

6. marts 2007 skrev jeg en e-mail til Indenrigsministeriet i forbindelse med Liberalisternes indsamling af vælgererklæringer for at blive opstillingsberettiget. Jeg spurgte:  “.. om en erklæring kan godkendes, hvis underskriveren scanner sin underskrevne vælgererklæring ind og e-mailer den til Liberalisterne, der derefter udskriver den.”

Nu er der så gået lidt over et år og en del rykkere, og vi har endnu ikke fået svar….

Det langsomme Indenrigsministerium
Det langsomme Indenrigsministerium 2
Det langsomme Indenrigsministerium 3

Share

Posted by Morten Sørensen under Det offentlige & Liberalisterne | 1 Comment »

One Response to “Det langsomme Indenrigsministerium 4”

  1. Daniel Ortved responded on 03 May 2008 at 21:37 #

    Så typisk det af VK styrede Indenrigsministeriet! Først var der navnet, nu en simpel, men yderst relevant mail! Alle inden for det ministerium har 100 % fået at vide, at det skal være så svært som muligt for det mest samtidsrelevante nye parti i 20 år at komme på banen i dansk politik – pinligt! (og det lugter af korruption!!!)

    DanielOrtved

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply