Det langsomme Indenrigsministerium 2

May 5th 2007 10:54 am

27. april beskrev jeg, hvordan Indenrigsministeriet havde været snart 2 måneder om at tage stilling til, om vælgerne må scanne deres underskrift ind og maile til os i stedet for at sende den med posten.

Dette indlæg læste en journalist på Fyens Stiftstidende og skrev en artikel om sagen.

Det kræver abonnement at læse hele artiklen; men her et udsnit af artiklen:

“- Jeg fatter ikke, hvad de har brugt to måneder på. De må jo have nogle regler, hvor de lige kan kigge, om det kan lade sig gøre eller ej, siger Morten Sørensen.

Godt og grundigt
I Indenrigsministeriet ønsker man at være grundig. – Vi arbejder på højtryk med sagen. Men vi tager os altså den tid, der er nødvendig. Spørgsmålet om, hvorvidt man må indscanne vælgererklæringer er et spørgsmål, vi ikke tidligere har taget stilling til. Og derfor er vi også nødt til grundigt at vurdere, om det er muligt inden for lovens rammer, siger kontorchef Inger Mogensen, der regner med at have et svar klar til Liberalisterne inden for to uger
.”

Jeg prøver at forestille mig, at jeg var 2½ månede om at give ingeniørerne på min arbejdsplads svar på et spørgsmål, jeg ikke har taget stilling til før…. Nej, jeg forstår det stadigvæk ikke.

Share

Posted by Morten Sørensen under Det offentlige & Liberalisterne | No Comments »

Comments RSS

Leave a Reply