Det langsomme Indenrigsministerium 3

June 7th 2007 11:06 am

Som trofaste læsere af denne blog vil vide, så skrev jeg 6. marts i forbindelse med Liberalisternes indsamlig af vælgererklæringer til Indenrigsministeriet og spurgte, “.. om en erklæring kan godkendes, hvis underskriveren scanner sin underskrevne vælgererklæring ind og e-mailer den til Liberalisterne, der derefter udskriver den.”

Jeg har rykket for svar og en journalist ved Fyens Stiftstidende har skrevet om Indenrigsministeriets langsommelighed. I avisartiklen 5. maj fortæller Indenrigsministeriet, at jeg kan forvente svar indenfor 14 dage, altså inden 18. maj.

I dag 7. juni får jeg så at vide, at ministeriet 6. juni har bedt Datatilsynet om en udtalelse.

Altså det har taget 3 måneder, hvor ministeriet efter eget udsagn har arbejdet med sagen på højtryk, at finde ud af, at Datatilsynet skal udtale sig. 3 måneder.

Valget når jo at blive udskrevet, inden vi får svar. Men det er måske også det, der er meningen….

Share

Posted by Morten Sørensen under Det offentlige & Liberalisterne | No Comments »

Comments RSS

Leave a Reply