Jeg bakker ikke op om Liberal Alliance

August 28th 2008 07:33 pm

I dag har Liberalisternes formand, Torben Mark Pedersen, sendt en pressemeddelelse ud, der fortæller, at Liberalisternes hovedbestyrelse indstiller til generalforsamlingen, at partiet lukker, og samtidig omtaler pressemeddelelsen Liberal Alliance meget positivt.

Jeg vil for en god ordens skyld understrege, at Torben ikke taler på mine og flere andre hovedbestyrelsesmedlemmers vegne – herunder forretningsfører Jørgen Lysholm Christensen.

Jeg er enig i, at Liberalisterne skal lukkes; men der stopper min enighed med pressemeddelelsen også.

For mig er Anders Samuelsen og Naser Khaders politiske skifte dybt utroværdigt og useriøst. F.eks. er det kun 1 måned siden, at Naser Khader bad liberale om grundigt at læse det gamle partiprogram, førend de meldte sig ind i Ny Alliance. Nu præsenterer han så et principprogram, der vil det stik modsatte på mange områder.

Liberal Alliance kan vel ikke betragtes som et egentlig parti, når to personer uden om landsmøde og hovedbestyrelse egenhændigt kan slette partiets principprogram og i løbet af 2 uger lave et nyt, som partiets medlemmer ingen indflydelse overhovedet har haft på.

Så selv om jeg synes, at Liberal Alliances nye princcipprogram langt hen af vejen er fremragende, så vil jeg ikke bakke op om partiet. Jeg vil uddybe min modstand mod Liberal Alliance snarest.

Share

Posted by Morten Sørensen under Liberal Alliance & Liberalisterne & Ny Alliance | 4 Comments »

4 Responses to “Jeg bakker ikke op om Liberal Alliance”

 1. Jesper R responded on 30 Aug 2008 at 21:57 #

  Morten, Det er en stor fejl. Bevares, jeg er heller ikke 100 % tilfreds med LA’s udspil, men det er det bedste vi har haft siden Uffe tiderne.
  Vi liberalister bliver nødt til at støtte op om dette projekt, med mindre vi ønsker at leve resten af vores liv i skam og under socialdemokratisk styre.

  Jeg vil altid vælge det mindst onde. Hvad vil du?

 2. Deborah responded on 03 Sep 2008 at 21:58 #

  Jeg forstår heller ikke en dyt af, hvorfor I ikke heller kæmpede for det, I havde gang i. Vi var rigtig mange, der støttede jer. Og at sige, at det ikke er personerne, man stemmer på, er jo noget sludder. De er jo partiet. Naser Khader er jo NA, ligesåvel som Pia Kjærsgaard er DF på godt og ondt. Jeg vil ikke støtte Naser Khader mfl. og derfor får det parti aldrig min stemme. Sorry. Dette har jeg også givet udtryk for, ovre hos din partifælle, som gør hvad han kan for at overbevise os – eller måske sig selv. Jeg køber den ikke!

 3. Morten Sørensen responded on 07 Sep 2008 at 08:22 #

  @ Jesper R

  Jeg håber, mit nye indlæg er svar nok til din kommentar.

 4. Liberator | Kære Lars responded on 04 Dec 2008 at 22:01 #

  […] ikke at udstille det åbenlyse utroværdige i dette, for det har Morten Sørensen allerede gjort her og her. At Khader render rundt med politibeskyttelse ændrer intet på det. Det, jeg derimod har […]