Om igen Røde Kors

October 5th 2008 07:08 pm

Den lokale indsamler var igen i år forbi med raslebøssen fra Røde Kors. I år sagde jeg “nej desværre” og henviste til Jørgen Poulsen. Det blev accepteret uden slette miner; men ganske loyal overfor Røde Kors viste han mig en seddel, hvor Røde Kors under overskriften “Hvis nogen spørger til Jørgen Poulsen” skrev, hvad indsamlerne kunne sige. Det korte af det lange var, at indsamlerne skulle fortælle, at pengene til Jørgen Poulsens fratrædelse ikke gik fra nødhjælp.

 Jamen hvis man sådan lige kan skære 750.000 kroner af administrationen og lignende, hvorfor har man så ikke gjort det for længe siden og doneret endnu flere penge til nødhjælp?

Share

Posted by Morten Sørensen under Røde kors | 3 Comments »

3 Responses to “Om igen Røde Kors”

  1. Deborah responded on 16 Oct 2008 at 15:24 #

    Jeg forstår ikke det der. Hans løn incl. fratrædelsesgodtgørelse el. hvad nu, er vel regnet ind i budgetterne? Om han så skal have dem, el. ej kan man så diskuterer, og gør åbenbart også fra nu til næste Jul igen…

  2. Morten Sørensen responded on 16 Oct 2008 at 18:49 #

    Jamen, det er jo nok ikke indregnet i budgetterne, at Røde Kors skulle betale to millionlønninger til to generalsekretærer på en gang.

  3. Jesper Veiby responded on 21 Oct 2008 at 14:49 #

    Helt enig med dig, Morten. Men problemet er jo todelt: RK’s insisteren på, at pengene ikke går fra nødhjælp; som om man ikke havde haft pengene at gøre godt med, hvis Poulsen ikke havde fået dem. Dernæst: RK’s manglende vilje til at opponere mod Poulsens krav; hvorfor kørte man ikke sagen i retten, hvor man måske kunne have fået medhold? Og selv hvis man ikke havde fået medhold, eller tilmed skulle betale et lidt større beløb, så havde det jo ikke skadet RK’s goodwill, tværtimod.