Ytringsfriheden under pres

February 15th 2008 02:26 am

Ytringsfriheden er unders pres, ikke bare fra islamismen men også fra feminismen. Forbrugerombudsmanden har netop kendt nedenstående reklame fra JBS i strid med god markedsføringsskik.

sygeplejerske.jpg

180grader skriver, hvad jeg mener om den sag, så derfor vil jeg bare henvise dertil.

Så nu skal jeg fremover giver min opbakning til ytringsfriheden ved at publicere både Muhammed og reklamer fra JBS.

Share

Posted by Morten Sørensen under Erhvervslivet & Frisind & Ytringsfrihed | 2 Comments »

2 Responses to “Ytringsfriheden under pres”

 1. Bo Jensen responded on 22 Feb 2008 at 02:46 #

  Seksualpolitisk Forum har klaget over Forbrugerombudsmandens afgørelse vedr. annoncerne fra JBS:
  http://www.seksualpolitik.dk/jbs.html

 2. JENS HAARUP MORTENSEN responded on 16 May 2009 at 16:16 #

  Ja, det er naturligvis noget pjat, at blande ytrings-frihed sammen med JBS og bare damer. Men det er klart, at vi siden radioen og fjernsynets indtog i de danske hjem, i den grad har lidt under forstilt, drømmende opvækst – der overhovedet ikke aner, hvor træet står og hvordan det gror.

  Billeder bliver en del af ytringen. “Det er måååden du gør det på”. Og så kører møllerne i revyen, på gyngerne og karussellen, fuck blop, blip båt og så videre i hele feeds-truget om kødets halskæde. Det bliver anstrengende og flytter ikke mindst flytter billederne ordets betydning – ja så vi f.eks. ikke kan holde ord.

  Det fortæller med andre ord meget om stemme-retten, bundet til at røre vort hjerte som den er, løfte det og forløse os af, hvad der nu end trykker. Ytringsfriheden har sin grundvold i troen, det organiske liv. Og det er jo det som oplysning og sandhed handler – også på samfundsbasis og i debat. Det véd den folke-fascistiske, rets-fascistiske og universal-fascistiske statskultiverede borger bare ikke.

  Nkh. Jens.