Hvorfor er Villy in?

March 7th 2008 08:59 pm

Måske er jeg bare en halvgammel mavesur mand; men jeg begriber ikke, at Villy Søvndal er så populær for tiden. Manden er jo utilregnelig:

  • “Vil statsministeren redegøre uddybende for specialstyrkebasen Fort Bragg, der angiveligt er placeret under den grønlandske indlandsis?” – spørgsmål af Villy Søvndal til statsministeren 16/8-04.
  • 30. januar 2006 gentog han, at “Jyllands-Postens tegninger i mine øjne var ret harmløse var både lovlige – og har det vist sig – vigtige for en tiltrængt debat om ytringsfrihed”. Allerede 22. februar 2006 sagde han, at man ikke skulle hænge en hel religion ud, og den 2. marts 2006 sagde Søvndal, at tegningerne var ondskabsfulde og stupide.
  • Plejehjem – behøver jeg at sige mere?
  • 22/2 2008 fortrød Villy Søvndal intet i Muhammedsagen, da han var i P1 debat med Ralf Pittelkow; 9 dage efter, 2/3 – 2008, var han så på forsiden af JP med, han fortrød sin kovending i den første Muhammedkrise, som han undskyldte med, at han ikke ville skabe splid i SF som ny formand (så meget for ytringsfriheden)
  • Seneste skud kommer så fra Uriasposten i dag, hvoraf det fremgår, at Villy Sønvdal i gårsdagens Ærlig Talt på DR1 skulle have udtalt, at han huskede, at da han var dreng lavede Jens Jørgen Thorsens malerier af Jesus. Men da malerierne blev lavet var Villy 32 år.
Share

Posted by Morten Sørensen under Villy Søvndal | 1 Comment »

One Response to “Hvorfor er Villy in?”

  1. Morten Sørensens blog » Hvorfor er Villy in? II responded on 17 Mar 2008 at 16:40 #

    […] en hurtig opdatering på forrige post. Villy fortsætter med at sætte sin troværdighed over […]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply