Grimme kommentarer

September 20th 2007 06:29 am

Som læserne af denne blog nok har bemærket, så er de fleste kommentarer til denne blog for tiden grimme. De latrinære hadefulde kommentarer skyldes naturligvis min lille Muhammed-karrikatur (se nedenunder).

Jeg har selvfølgelig overvejet, om jeg skal slette dem – eller i det mindste dem, der opfordrer til vold. Bloggen er jo ikke så indbydende, når “Seneste kommentarer” minder om toiletdøren på en vestsjællands rasteplads – for slet ikke at tale om læsernes lyst til at skrive deres egne kommentarer i dette selskab formindskes.

Men jeg er alligevel blevet enig med mig selv om at lade dem stå indtil videre. Om end det ikke vil have noget med ytringsfrihed og censur at gøre, hvis jeg sletter kommentarer på min egen blog, så skal de tabere, der har skrevet kommentarerne, ikke have den fornøjelse at kunne beskylde mig for censur-lignende ting.

Kommentarerne fungerer også som dokumentation for den trusselskultur, der lever blandt nogle ekstreme muslimer, og dermed viser de også, at Jyllands-Posten og Nerikes Allehanda gør det rigtige, når de to aviser går i front mod selvcensuren. 

Min egen Muhammedtegning

Share

Posted by Morten Sørensen under Om bloggen & Ytringsfrihed | 4 Comments »

4 Responses to “Grimme kommentarer”

 1. DJH responded on 20 Sep 2007 at 11:39 #

  Synes faktisk kommentarerne og reaktionerne er vigtigere end tegningen…..ligesom det var med dem jyllandsposten bragte.
  Reaktionen begrundende netop nødvendigheden af dem.
  Uden muslimernes voldsomme reaktion ville det blot være en slags fornærmelse, men med deres voldsomme reaktion bliver det lige omvendt, lidt paradoksalt retfærdiggør de selv ufrivilligt tegningerne.
  Husker ham med plakaten hvor det stod “halshug dem der siger muslimer er voldelige”…

 2. Kimpo responded on 21 Sep 2007 at 12:29 #

  Jeps Morten, det er den rette fighterånd 🙂

 3. Daniel Kristian Ortved Petersen responded on 22 Sep 2007 at 03:57 #

  Det er meget, meget vigtigt at vi ALDRIG går på kompromis med ytringsfriheden. Islam skal ikke have skylden for de reaktioner, der kommer fra Mellemøsten på Lars Vilks tegninger, for det er de magtpsykopatiske ledere som fx. Mahmoud Ahmejinedad, der er noget helt i vejen med! Men afbilledningen er altså ikke særligt flot tegnet, alligevel 🙂

 4. Hr. Kræsten pikhår responded on 21 Oct 2007 at 06:29 #

  Støtter den krusse dulle med hele min røde og hvide sjæl..

  Hip hip, hurra. Hip hip, hurra!

Comments RSS

Leave a Reply