Ny Alliance 2

May 17th 2007 09:22 am

Med risiko for at mit indlæg bare bliver opfattet som brødnid, fordi vi ikke har samme succes i Liberalisterne, bliver jeg nødt til at kommentere Ny Alliance.

Jeg har svært ved at tage Ny Alliance seriøs. Først ville de lave en skattereform, hvor de ville sænke skatten på arbejde ved at øge boligbeskatningen. Det var budskabet ved dannelsen.

Dagen efter ville de ikke øge boligbeskatningen; i stedet skulle skattelettelserne finansieres ved at tage af statens overskud. Så var det administration i kommunerne; men da det gik op for dem, at det er for useriøst at tro, at man kan hente 56 mia. på den konto, var skattelettelserne pludselig kun et mål langt ude i fremtiden.

Ret beset aner ingen, hvad partiet vil – udover at de ikke kan lide Dansk Folkeparti; men det er der så mange, der ikke kan. I går var forsidemeldingen fra Nasar Khader, at Socialdemokratiet ligger til venstre for midten, og NA ligger i midten. Vor Herre bevares. Utroligt at man kan komme på forsiden af jp.dk for den udmelding. Et tegn på at i dansk politik handler det mere om spillet end om indholdet.

Alligevel strømmer medlemmerne og pengene fra erhvervslivet til, og selv 180grader er tilsyneladende faldet for partiet.

Og nu hvor jeg er i gang med at undre mig. I følge JP i søndags tog det Ny Alliance 6 dage at få godkendt sit partinavn. Længere tid burde det naturligvis heller ikke tage. Men det sætter Indenrigsministeriets 18 måneders behandling af Liberalisternes partinavn i relief.

Share

Posted by Morten Sørensen under Ny Alliance | 1 Comment »

One Response to “Ny Alliance 2”

  1. Deborah responded on 17 May 2007 at 09:22 #

    Jeg kan kun give dig helt ret! God fridag!

Comments RSS

Leave a Reply