Nu også VU

January 2nd 2007 07:18 am

Venstres midterdrejning har længe bedrøvet mig; men som gammel VU’er har jeg altid trøstet mig med, at vi har da VU som liberal vagthund. Noget tyder på, at denne forestilling nu også skal briste. For nylig fik jeg nedenstående e-mail fra VU’s landsorganisation:

——–
HJÆLP: Anders Fogh under angreb!

Vi tillader os at kontakte dig, da du tidligere har været medlem i en af VU’s lokalforeninger. 

Venstrefløjens skræmmekampagner skal stoppes! Du har tidligere været medlem i en af Venstres Ungdoms lokalforeninger – Anders Fogh har brug for dig igen! 

Hjælp Anders Fogh med at slå Helle Thornings og venstrefløjens skræmmekampagner tilbage og få samtidig en masse medlemsfordele ud af det selv. Klik her for at gentegne dig med det samme.

BUPL lyver for børnene! 
Først var det BUPL og pædagogerne der uberettiget angreb regering og Anders Fogh for at skære ned, men BUPL lyver – faktisk viser det sig efterfølgende, at der ansættes flere pædagoger og der bruges 300 kr. mere pr. barn næste år.

Gymnasieeleverne strejker og blokere!
Så kom turen til gymnasieeleverne der strejkede og blokerede landet; Bertel skær ned på gymnasierne, eller “sådan føltes det i hvert fald”. Det er en lodret løgn: Der er faktisk tilført 230 millioner ekstra til gymnasierne – selv SF har indrømmet at der ikke er skåret en krone.
—————

Herefter en opfordring til på ny at melde mig ind i VU.

Jeg fylder 32 år i morgen, så VU-tiden er forbi, men jeg må sandelig konstarere, at der er løbet meget vand gennem åen, siden jeg var aktiv VU’er. I min VU-tid var vi Venstres liberale vagthund. Vi havde gode ideologiske diskussioner og arbejdede for at trække Venstre og resten af samfundet i liberal retning. Minimalstaten var in. Det var også det, vi prøvede at sælge et VU-medlemskab på.
 
Nu kan jeg så forstå på ovenstående e-mail, at man skal melde sig ind i VU for at kunne hjælpe Anders Fogh med sprede det lident liberale budskab om, at det offentlige forbrug bare vokser og vokser under den såkaldt borgerlige regering. Herved er VU med til at trække vælgernes holdning i socialistisk retning, da man giver udtryk for, at det vigtigste i politik er øget offentlig forbrug.
 
Arghhhhhh.

Må jeg endnu en gang anbefale Liberalisterne for hjemløse liberale.

Share

Posted by Morten Sørensen under Venstre & VU | 1 Comment »

One Response to “Nu også VU”

  1. Michael Gram responded on 02 Jan 2007 at 08:22 #

    Hej Morten

    Hjerteligt tillykke med de 32 år. Håber alt er vel i det vestjyske.

    De Venligste hilsener

Comments RSS

Leave a Reply