Hvem bliver den næste?

October 12th 2006 04:58 am

Først var det Dansk Folkepartis Ungdom, der havde tegnet grimme billeder af Muhammed. Så viste Dansk Folkeblad en tegning af Muhammed fra en bog om Muhammed. Så havde nogle unge radikale tegnet Muhammed. Nu har så nogle voksne fra Dansk Folkeparti tegnet Muhammed.

Jeg kan næsten ikke trække vejret af spænding; hvem bliver den næste, der bliver afsløret i at have tegnet Muhammed?

Share

Posted by Morten Sørensen under Islam & Ytringsfrihed | 3 Comments »

3 Responses to “Hvem bliver den næste?”

  1. Bjarne Nielsen responded on 13 Oct 2006 at 12:46 #

    Naser Khader… og…Rune Engelbreth Larsen…og…chefredakTøger Seidenfaden.

  2. FriKapitalist responded on 14 Oct 2006 at 01:25 #

    Jeg tegnede Muhammed mens Nyhederne berettede om DFUs/Radikals Ungdoms Muhammed tegninger – min Muhammed var en stang dynamit.

  3. ........... responded on 16 Nov 2006 at 07:12 #

    jeg synes det er meget latterligt at folk skal gå og tegne en som ALLE stort set ved at vi muslimer bliver sure over en så betydningfuld jeg kan virkelig ikke forstå det hvorfor ikke bare lade hinanden være hvorfor gøre grin med hinandens TRO ? hvad fik de ud af det ud over at alle muslimer i hele verden kom op og stå over det , jeg ville tro at der kom krig hvis ikke billederne blev fjernet men må i DANSKER/Kriste jo selv tænke over

Comments RSS

Leave a Reply